JEAN FLOC'H
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Kód: SK0138
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Kód: SK0137
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Kód: SK0136
Rillety jsou masová pomazánka z vepřového masa, které je konfitované v sádle tak dlouho, až se v podstatě rozpadne.
Kód: SK0135
Bretaňská terina je jednou z mnoha variant terin z vepřového masa a vepřových jater, které se v tomto drsném kraji v lokálních recepturách již léta objevují....
Kód: SK0134
Tradiční vesnická terina s vepřovým masem. Masové teriny FLOC´H jsou vyráběny ve Francii podle tradičních receptur výhradně
z prvotřídních francouzských surovin, bez...
Kód: SK0133
Kód: SK0132
Kód: SK0131
Zapékaná bretaňská terina o hmotnosti 200 gr. je jednou z mnoha variant terin z vepřového masa a vepřových jater, které se v tomto drsném kraji v lokálních recepturách již léta...
Kód: SK0130
Tradiční vesnická terina s vepřovým masem. Masové teriny FLOC´H jsou vyráběny ve Francii podle tradičních receptur výhradně
z prvotřídních francouzských surovin, bez...
Kód: SK0129
Stránka 1 z 1 -
10 položek celkem