Klasický ovčí sýr z jihošpanělské provincie La Mancha s intenzivně čistou chutí. Vyznačuje se pevnou strukturou a hlubokou chutí bohatou na nuance bylin a ořechů. Tento sýr se...
Pecorino je souhrnný název pro mnoho italských ovčích sýrů. Tento sýr Romano je tvrdý a má mírně slanou, pikantní chuť. Je ideální ke strouhání, ale výborně se hodí i ke sklence...
Pro milovníky pálivého je to lahodný přírůstek do našeho sortimentu. Uzený sýr se vyrábí speciálním způsobem. Nejprve se sýr Gouda roztaví a vyudí na pravém bukovém dřevě v...
Roquefort je pravděpodobně nejznámější sýr s modrou plísní na světě. Vyrábí se z čistého plnotučného ovčího mléka a zraje v přírodních jeskyních v Roquefort-sur-Soulzon. Je to...
Kozí sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru je medvědí česnek.
Doporučujeme kombinovat s Cuveé Rychard od Vinařství Gertner...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.