Plátky čerstvého kozího sýra se smetanovým a čerstvým charakterem. S přídavkem medu je chuť příjemně jemná a sladká. Vynikající v salátech nebo v kombinaci s tmavým chlebem.
Roquefort je pravděpodobně nejznámější sýr s modrou plísní na světě. Vyrábí se z čistého plnotučného ovčího mléka a zraje v přírodních jeskyních v Roquefort-sur-Soulzon. Je to...
Původní řecký sýr Feta je zrající sýr, který se obvykle vyrábí ze směsi ovčího a kozího mléka. Řecký sýr Feta, který se vyznačuje zrnitou strukturou a svěží slanou chutí s...
Brillat-Savarin je jemný kravský sýr podobný brie. Má tři vrstvy z nichž jedna je smetana. Má nejméně 75 % tuku.Brillat Savarin zraje jeden až dva týdny. Jeho chuť je ze začátku...
Společnost Ford Farm převzala svou oceňovanou recepturu Farmhouse Cheddar a smíchala ji s lahodnou sladkou a pikantní konfitovanou karamelizovanou cibulí....
Val-Dieu Délice des Moines má jemnou chuť a texturu rozplývající se v ústech, která si vás určitě získá. Kůra tohoto zcela přírodního sýra se zráním ve sklepě postupně vyvíjí a...
Pod pevnou, ale jedlou kůrou sýru Reblochon se skrývá intenzivně krémový a roztíratelný měkký sýr s hlubokou aromatickou chutí, která připomíná alpské pastviny a lískové oříšky....
Sýr Applesmoke je bestseller. Tento prvotřídní vyzrálý skotský čedar je totiž ochucený směsí kouřového tvrdého dřeva ze sudů, ve kterém zrál cider a má texturu, co se rozplývá...
Společnost Ford Farm použila svůj oceňovaný recept na farmářský čedar a zkombinovala ho s kousky lanýže. Výsledkem je lahodný chuť s nádechem lanýže....
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.