Kuřecí játrový krém s portským vínem
Kód: SK0049Detailní popis produktu
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Společnost Arnaud, založená v srdci Limousinu , se udržuje od roku 1950 , kdy byla vytvořena rodinou Arnaud, uzenářskou tradicí paštik a rillet a čerpá svou kvalitu ze svých řemeslných kořenů. Pro uspokojení každého zákazníka nabízí Arnaud více než 30 gurmánských receptů, které jsou k dispozici v několika velikostech. Přírodní složení všech produktů, pečlivý výběr masa a jiných přísad pro harmonické chutí, zaručeně BEZBARVIVÉ a BEZLEPKOVÉ.
Složení: kuřecí játra 50%, vepřové maso, mléko, vejce, sůl, portské víno 1%, koření, přírodní aroma.
Alergeny: mléko, vejce
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1075kJ/259kcal,
tuky: 22,4g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 8g,
sacharidy: 0,58g,
-z toho cukry 0,58g,
bílkoviny: 13,8g,
sůl: 1,58g,
Doplňkové parametry
Kategorie: | Delikatesy |
---|---|
Záruka: | 3-6 měsíců |
Hmotnost: | 0.09 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář