V ústech a na noži výrazně jemnější než starý sýr a pikantnější než extra zralý. V tomto stáří se vytváří komplexní a výrazné aroma, přičemž si zachovává jedinečnou kombinaci...
V ústech a na noži výrazně jemnější než starý sýr a pikantnější než extra zralý. V tomto stáří se vytváří komplexní a výrazné aroma, přičemž si zachovává jedinečnou kombinaci...
Příjemně pikantní sýr inspirovaný klasickými alpskými sýry. Bergerie Caractère zraje za vysoké vlhkosti, což vytváří pikantní specialitu, která se výborně hodí ke sklence...
V kantonu Appenzell se tento jedinečný sýr stále vyrábí podle tradiční receptury. Během zrání se sýr potírá tajemnou bylinnou směsí, jejíž složení zná jen několik starších...
Pod pevnou, ale jedlou kůrou sýru Reblochon se skrývá intenzivně krémový a roztíratelný měkký sýr s hlubokou aromatickou chutí, která připomíná alpské pastviny a lískové oříšky....
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 týdny vyzrálý. Byl stvořen s úctou k přírodě a sýrařskému řemeslu
Doporučujeme kombinovat s Frankovkou od Vinařství Gertner...
Magoth je řemeslný švýcarský alpský sýr. Tento horský sýr s jemnou strukturou je čistý a plný chuti. Sýr je přirozeně vyzrálý a bohatý na omega-3 mastné kyseliny.
Vyrábí se z...
Existoval by Bleu d'Auvergne bez Antoina Roussela, rodáka z Auvergne, který odešel do Rouenu na stáž do lékárny? To je ten chlapec, který objevil tajemství vývoje chuti modrých...
Mnišská hlava je švýcarská specialita z plnotučného syrového kravského mléka s příjemně kořeněným charakterem. Tento sýr je nejlepší v tenkých plátcích a je vynikající k nápojům...
Křehký severoholandský sýr zraje přibližně 36 měsíců. Vyrábí se ze 100% severoholandského mléka paseného na louce té nejlepší kvality. Severoholandský sýr s chráněným statusem...
Pod pevnou, ale jedlou kůrou sýru Reblochon se skrývá intenzivně krémový a roztíratelný měkký mléčný výrobek s hlubokou aromatickou chutí připomínající alpské louky a lískové...
Raclette je pokrm z pohraniční oblasti Švýcarska a Francie. Doslova znamená "škrábání". Při Raclette se sýr zahřívá a poté se nožem seškrábne na talíř se zeleninou a uzeninou....
Oblíbená varianta klasických odrůd brie. Díky pasterizaci mléka a přidání smetany má tento sýr měkký, přátelský charakter. Vynikající na krekru, na chlebu a samozřejmě jako...
Značka Holland Delta představuje autentické recepty holandského původu s historií sahající do minulosti. Tento sýr Gouda je lahodně krémový a je ideální pro použití do sendvičů...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.