Mladý sýr Gouda zraje přibližně čtyři týdny a má přístupný a krémový charakter. Ideálně se hodí na chleba k snídani, ale výborně chutná i po zbytek dne. Světoznámý sýr z...
Slavný holandský sýr s otvory. Charakteristická je pro něj příjemně nasládlá chuť. Skvěle se hodí do sendvičů, ale vynikající je i v holandském fondue.
Značka Holland Farmer představuje autentické recepty holandského původu s historií sahající do minulosti. Tento zrající sýr Gouda má příjemně pikantní chuť a krémový charakter....
Oblíbená varianta klasických odrůd brie. Díky pasterizaci mléka a přidání smetany má tento sýr měkký, přátelský charakter. Vynikající na krekru, na chlebu a samozřejmě jako...
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 týdny vyzrálý. Byl stvořen s úctou k přírodě a sýrařskému řemeslu
Doporučujeme kombinovat s Frankovkou od Vinařství Gertner...
Francouzská verze tohoto klasického děrovaného sýra je o něco sladší než švýcarská. Ideálně se hodí k rozpouštění ve fondue nebo na sendviči, ale je to také vynikající dezertní...
Pro milovníky pálivého je to lahodný přírůstek do našeho sortimentu. Uzený sýr se vyrábí speciálním způsobem. Nejprve se sýr Gouda roztaví a vyudí na pravém bukovém dřevě v...
Hořčičný sýr je lahodný sýr s přídavkem hořčičných semínek. Měkký a jemný charakter sýra se dobře snoubí s pikantní a kořeněnou chutí hořčičných semínek.
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou sušená rajčata, černé a zelené olivy.
Doporučujeme kombinovat s Veltlínským zeleným od Vinařství...
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 2 měsíce vyzrálý. Hlavní složky sýru jsou nasekané chilli papričky Jalapeňo
Doporučujeme kombinovat s Ryzlinkem vlašským od Vinařství...
Gran Moravia je výsledkem zvláštní spolupráce českých mlékařů a italských sýrařů. Příjemně pikantní sýr, který se podobá klasickým sýrům "Grana". Výborně se hodí jako...
Sýr sambal je sýr s kořenící směsí sambalem a jemnými kousky chilli. Je lahodně měkký a krémový, což v kombinaci s kořením dodává tomuto mladému sýru pikantní říz.
Pittoresque cumin je holandský sýr, který poskytuje jedinečnou kombinaci s kmínem. Je vynikající v sendviči nebo na sýrovém prkénku s nápoji, ale také skvěle dochutí saláty....
Raclette je pokrm z pohraniční oblasti Švýcarska a Francie. Doslova znamená "škrábání". Při Raclette se sýr zahřívá a poté se nožem seškrábne na talíř se zeleninou a uzeninou....
Existoval by Bleu d'Auvergne bez Antoina Roussela, rodáka z Auvergne, který odešel do Rouenu na stáž do lékárny? To je ten chlapec, který objevil tajemství vývoje chuti modrých...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.