Oblíbená varianta klasických odrůd brie. Díky pasterizaci mléka a přidání smetany má tento sýr měkký, přátelský charakter. Vynikající na krekru, na chlebu a samozřejmě jako...
Dozlatova upečené, tenké italské tyčinky s tvrdým italským sýrem. Ideální pochoutka k předkrmům, sýrům a vínu. Výborně chutnají obalené v plátcích italské sušené šunky...
Dozlatova upečené, tenké italské tyčinky s tvrdým italským sýrem. Ideální pochoutka k předkrmům, sýrům a vínu. Výborně chutnají obalené v plátcích italské sušené šunky...
Dozlatova upečené, tenké italské tyčinky s tvrdým italským sýrem. Ideální pochoutka k předkrmům, sýrům a vínu. Výborně chutnají obalené v plátcích italské sušené šunky...
Existoval by Bleu d'Auvergne bez Antoina Roussela, rodáka z Auvergne, který odešel do Rouenu na stáž do lékárny? To je ten chlapec, který objevil tajemství vývoje chuti modrých...
Francouzská verze tohoto klasického děrovaného sýra je o něco sladší než švýcarská. Ideálně se hodí k rozpouštění ve fondue nebo na sendviči, ale je to také vynikající dezertní...
Tradiční sýr z Franche-Comté. Charakteristický je nízký obsah popela (chuťově neutrální) v mléce a příjemná, mírně pikantní chuť. Vynikající na sýrové tabuli, ale velmi vhodný i...
Raclette je pokrm z pohraniční oblasti Švýcarska a Francie. Doslova znamená "škrábání". Při Raclette se sýr zahřívá a poté se nožem seškrábne na talíř se zeleninou a uzeninou....
Plátky čerstvého kozího sýra se smetanovým a čerstvým charakterem. S přídavkem medu je chuť příjemně jemná a sladká. Vynikající v salátech nebo v kombinaci s tmavým chlebem.
Comté je nejčastěji konzumovaným sýrem ve Francii. Vyznačuje se vytříbenou oříškovou chutí a příjemným krémovým charakterem. Je vynikající na chlebu, jako dezertní sýr nebo jako...
Roquefort je pravděpodobně nejznámější sýr s modrou plísní na světě. Vyrábí se z čistého plnotučného ovčího mléka a zraje v přírodních jeskyních v Roquefort-sur-Soulzon. Je to...
Původní Gruyère je jedním z nejznámějších sýrů na světě. Tento sýr se vyznačuje lahodnou krémovou konzistencí a jedinečnou pikantní a kořeněnou chutí. Je to ideální sýr na...
Roquefort je pravděpodobně nejznámější sýr s modrou plísní na světě. Vyrábí se z čistého plnotučného ovčího mléka a zraje v přírodních jeskyních v Roquefort-sur-Soulzon. Je to...
Pod pevnou, ale jedlou kůrou sýru Reblochon se skrývá intenzivně krémový a roztíratelný měkký sýr s hlubokou aromatickou chutí, která připomíná alpské pastviny a lískové oříšky....
Zrající kozí sýr s jedlou bílou kůrou. Tento sýr má nekonečné možnosti použití. Například na sýrovém talíři v kombinaci s ořechy nebo ovocem, nebo z trouby s trochou medu.
Čerstvý kozí sýr s krémovým a svěžím charakterem. Díky přidání medu je chuť příjemně jemná a sladká. Vynikající v salátech nebo v kombinaci s tmavým chlebem.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.