Italský král sýrů má nesrovnatelně pikantní chuť s lehce nasládlým podtónem. Je vynikající jako dezertní sýr ke sklence červeného vína, ale samozřejmě nejznámější a...
Řemeslná specialita z Normandie, která vychází z receptur alpských sýrů a je autenticky vyzrálá. Sladký jetel dodává sýru bylinný charakter s lehce sladkým podtónem....
Pro svůj neobvyklý vzhled je známý také jako "E-cheese". Huntsman se vyrábí z nápadně oranžově zbarveného sýra Double Gloucester plněného dvěma vrstvami sýra Blue Stilton....
Comté je nejčastěji konzumovaným sýrem ve Francii. Vyznačuje se vytříbenou oříškovou chutí a příjemným krémovým charakterem. Je vynikající na chlebu, jako dezertní sýr nebo jako...
Známý také pod starým názvem Gjetost (kozí sýr). Tento norský sýr je spíše zvláštností. Vyrábí se ze syrovátky, má hnědou barvu a připomíná spíše karamel. V Norsku se tento...
Holandský sýr s italským charakterem. Mléčný výrobek je pevný, pikantní a mírně nasládlé chuti. Skvěle se hodí jako strouhaný sýr do teplé i studené kuchyně, ale výborně chutná...
V kantonu Appenzell se tento jedinečný sýr stále vyrábí podle tradiční receptury. Během zrání se sýr potírá tajemnou bylinnou směsí, jejíž složení zná jen několik starších...
Upoutá pozornost na vašem sýrovém talíři. Jedinečná kulinářská přísada. Sýr Black Lemon má osvěžující citrónovou příchuť, je obohacený o vitamín D a obsahuje čistící dávku...
Jedinečná specialita z panství Kaamps! Při přípravě se do mléka přidává whisky Maple Syrup Whiskey, která obsahuje javorový sirup. Promývání touto whiskey dodává sýru lehce...
Tento farmářský sýr zrál přibližně půl roku a byl potřen medem. Pikantní chuť sýra se dokonale snoubí s jemnými a lehce nasládlými nuancemi. Vynikající na luxusním sendviči nebo...
Původní Gruyère je jedním z nejznámějších sýrů na světě. Tento sýr se vyznačuje lahodnou krémovou konzistencí a jedinečnou pikantní a kořeněnou chutí. Je to ideální sýr na...
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 12 měsíce vyzrálý. Dlouhozrající extra tvrdý sýr z oblasti Amsterdamu.
Doporučujeme kombinovat s rose AN-ZWEI od Vinařství Gertner...
Parmigiano Reggiano je nejstarší ze všech parmezánů. Teprve po dvou letech zrání se smí krájet. Výsledkem je tvrdý sýr s intenzivní a pikantní chutí. Výborně se hodí ke...
Sýr plný charakteru s jemnou svěží chutí a pikantním přízvukem. Kromě skvělé chuti je tento sýr příjemný i na pohled, protože se v něm barevně mísí bílá, jasně zelená a sytě...
Extra starý sýr Noord-Hollandse Gouda zraje nejméně 24 měsíců a je ideální jako svačina k nápojům. Vyrábí se ze 100% severoholandského mléka paseného na louce té nejlepší...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.