Po odborné přípravě v největších sýrových sudech sýraři z holandské vesnice Lutjewinkel tento sýr zrál jen krátce. S tímto mladým sýrem zažijete svěží a čistou chuť kvalitního...
Mistrovské dílo vyrobené ze 100% lučního mléka ze Severního Holandska a připravené výrobci sýrů ze Severního Holandska v holandské vesnici Lutjewinkel. Po více než dvou letech...
Chuť je bohatší, silnější a plnější než u zralého vína, ale zároveň méně výrazná než u extra zralého vína. V této fázi zrání se v bílkovinách ještě nevytvořily krystaly, takže...
Má výraznější chuť než mladý zrající sýr, ale je jemnější než zrající sýr. Díky lehkému zrání má krémovou a čistou chuť. Plný plátek na kráječi sýra zaručen.
V ústech a na noži výrazně jemnější než starý sýr a pikantnější než extra zralý. V tomto stáří se vytváří komplexní a výrazné aroma, přičemž si zachovává jedinečnou kombinaci...
V ústech a na noži výrazně jemnější než starý sýr a pikantnější než extra zralý. V tomto stáří se vytváří komplexní a výrazné aroma, přičemž si zachovává jedinečnou kombinaci...
Příjemně pikantní sýr inspirovaný klasickými alpskými sýry. Bergerie Caractère zraje za vysoké vlhkosti, což vytváří pikantní specialitu, která se výborně hodí ke sklence...
Původní modrý Stilton je skutečnou klasikou. Vyznačuje se mírně drobivou strukturou, intenzivně krémovou chutí v ústech a příjemně pikantním charakterem modrých žilek....
V kantonu Appenzell se tento jedinečný sýr stále vyrábí podle tradiční receptury. Během zrání se sýr potírá tajemnou bylinnou směsí, jejíž složení zná jen několik starších...
Pod pevnou, ale jedlou kůrou sýru Reblochon se skrývá intenzivně krémový a roztíratelný měkký sýr s hlubokou aromatickou chutí, která připomíná alpské pastviny a lískové oříšky....
Kravský sýr z pasterizovaného mléka, 4 týdny vyzrálý. Byl stvořen s úctou k přírodě a sýrařskému řemeslu
Doporučujeme kombinovat s Frankovkou od Vinařství Gertner...
Magoth je řemeslný švýcarský alpský sýr. Tento horský sýr s jemnou strukturou je čistý a plný chuti. Sýr je přirozeně vyzrálý a bohatý na omega-3 mastné kyseliny.
Vyrábí se z...
Existoval by Bleu d'Auvergne bez Antoina Roussela, rodáka z Auvergne, který odešel do Rouenu na stáž do lékárny? To je ten chlapec, který objevil tajemství vývoje chuti modrých...
Mnišská hlava je švýcarská specialita z plnotučného syrového kravského mléka s příjemně kořeněným charakterem. Tento sýr je nejlepší v tenkých plátcích a je vynikající k nápojům...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.