Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Detaily technologie uzení a zrání spolu se složením směsi použitého koření je přísně střežené rodinné tajemství, podobné české Becherovce nebo americké Coca – Cole.
Nabízíme několik druhů klobás: s kozím sýrem, se sýrem s modrou plísní, kachní, kančí, srnčí, býčí, jelení, klasickou, s fíky, s ořechem, pepřem.
Případně poprosíme...
Klobásky nejsou dlouhé, a i přes svou hrubší strukturu, v níž jsou patrné poctivé kousky masa, ji řadíme mezi naše měkčí klobásy, na nichž si zaručeně pochutnáte.
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje...
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, grilované topince nebo se zeleninovým salátem a suchým bílým vínem. Masová...
Bretaňská terina je jednou z mnoha variant terin z vepřového masa a vepřových jater, které se v tomto drsném kraji v lokálních recepturách již léta objevují....
Tradiční vesnická terina s vepřovým masem. Masové teriny FLOC´H jsou vyráběny ve Francii podle tradičních receptur výhradně
z prvotřídních francouzských surovin, bez...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.